header photo

Pridite kaj naokrog!

Veseli bomo vašega obiska, klica ali elektronskega kontakta. Z veseljem si vzamemo čas za sestanek in svetovanje, da preverimo, če imate prave izdelke / storitve za naše poslušalce. Namig: naš kavomat kuha dobro kavico in pogosto se poleg kavice dobi še kaj sladkega, sploh ob ponedeljkih. :-)

Hitre kontaktne info:

Radio Ognjišče
Štula 23
p.p. 4863
1210 Ljubljana Šentvid

tel.:+386 (0)1 512 1 512
fax.:+386 (0)1 512 13 62
mail: marketing@ognjisce.si

Malo obširnejša navodila za pot do nas?


Oglejte si lokacijo Radia Ognjišče, Štula 23, 1210 Ljubljana na večjem zemljevidu.

  • Če greste iz mesta po Celovški cesti v smeri proti gorenjski, v tretjem semaforiziranem križišču zavijete desno (na Prušnikovo ulico)
  • Peljete se dobrih 400 m, nasproti Mercatorja v Šentvidu (za Optiko Lah) zavijete desno  in se znajdete na malem križišču, na katerem nimate prednosti
  • Spet vključite smerokaz za desno, čez dobrih 100 m pa zavijete levo čez železniško progo in nato naravnost v dvorišče oziroma park pred Zavodom sv. Stanislava v Šentvidu.
  • Ste skoraj na cilju. Poiščete še naše zastave in vozni park, po stopnicah v klet, skok s prsti na zvonec, pa smo skupaj.

V moderni dobi GPSov, Garminov in podobnih programčkov na pametnih telefonih, ki skrajšujejo čas iskanja, nas sploh ni težko najti. Še najvažnejše je, da nimamo težav s parkirnim prostorom.

Kdo smo me, tržnice Ognjišča?

Urša Sešek

mag. Urša Sešek
vodja marketinga
mail: ursa.sesek@ognjisce.si
tel.: 01/512-1-512
Govorimo o preudarni šefici, trojni mami že skoraj odraslih otrok, od njih je eden malce bolj znan, ker lepo poje - Luka Sešek. Magistrica podjetništva, flegmatična duša in mojstrica diplomacije, ki z vso modrostjo in znanjem uveljavlja svoje ideje. Marsikdo bi si želel imeti šefico kot je Urša, saj se zna dobro potegniti za svoje podrejene, je prijazna, razumevajoča in ne preveč stroga. Hkrati pa v primerjavi z Lidijo in Mirjam sila optimistična. Urša se v službi največ ukvarja z oglaševalskimi agencijami, navezovanjem in vzdrževanjem stikov s poslovnimi partnerji. Vedno za akcijo, polna idej, energična, pozitivna družinska oseba s smislom za organizacijo družinskih izletov, popoldnevov, dela in še česa. Ima kar nekaj ljubezni. Če omenimo njene štiri otroke (upss...), Šmarno goro in kolo, veste (skoraj) vse. Že veste, da je Urša izvrstna altistka in da že 25 let prepeva v Vokalni skupini Krila?  Naša Urša je vedno fit. Vsak dan „naredi“ vsaj 1 Šmarno goro. Poleti, pozimi, če je poledica ali je ni, če pada dež ali toča. Le kdo bi jo razumel? :) Na njeni službeni mizi boste poleg obilice papirjev in projektov našli vsaj liter čiste H20. Njen moto (no, nekaj jih je): "Vprašat' ni greh." "Beseda ni konj." "Seveda bo šlo." "Poglej z druge, pozitivne plati." Nepobolšljiva optimistka pač.

 

Mirjam Judež

mag. Mirjam Judež
mail: mirjam.judez@ognjisce.si
tel.:01/512-1-512
Mirjam je na videz neopazna, skrita za vrati pri svoji pisalni mizi. Je specialistka za mediaplane, mailinge, režirane oglase in deklica za (skoraj) vse. Roko na srce, urejanje baz ji je prava muka. Običajno je prijazna,(edino če je nimate za norca, ker potem...) in na trenutke pretirano skrbna. Pozdravila vas bo z globokim glasom in glasnim smehom, če pa bo vaša elektronska pošta poslana na naš elektronski naslov ostala brez odgovora, je oseba, ki jo lahko mirne vesti za ušesa, prav Mirjam. Svoj prosti čas najraje preživlja s svojo veliko družino, rada "osvaja" Šmarno goro (čeprav je v primerjavi z Uršo v letnem številu osvojenih Šmarnih gor čista amaterka), gleda filme (zadnja leta bolj poredko), trenutno pa ji večino uric zapolnijo njeni štirje otroci in skrben mož. V primerjavi z Uršo ni tako optimistična, ampak bolj kritična in realna. Lepo se dopolnjujemo. :) Tudi Mirjam že 25 let prepeva v Vokalni skupini Krila, v kateri skupaj z Uršo vlečeta altovsko štimo.

 

Lidija Zupanič

Lidija Zupanič, dipl. org. - menedžerka, certifikat LCCA
mail: lidija.zupanic@ognjisce.si
tel: 01/512-1-512

Dvakratna mamica Lidija je temperamentna, zelo ambiciozna, vihrava, zgovorna in prodorna sodelavka. Prlečka z resnično izrazitim darom govora in pridna mamica, ki ji Jakob in Neža (ne smemo pozabit tudi na njenega moža Andraža) pomenita vse na svetu, bi si želela, da bi imel vsak dan vsaj 3 urice več. Svojo energijo investira v to, da bi nekoč iz nje in njenih otrok kaj bilo. Zanjo ni ovir, vse se da narediti. Velikopotezni projekti vedno nastanejo v njeni glavi, žal pa včasih ostanejo neuresničeni. Lidiji nikoli ni dolgčas, saj s svojimi idejami podžiga vse ostale. V službi je njena glavna naloga trženje programa. In če je zelo vesela, je nerazumljiva. Prleški dialekt pač ni svetovni jezik. Lidija je čebela delavka Uršinih let, žilava garačica, prijazna, ustrežljiva, dobra poslušalka, še boljša govornica, z veliko volje do življenja, čeprav jo to nemalokrat preizkuša. Kar je ne ubije, jo le še okrepi, Lidija se ne da!

tel.:+386 (0)1 512 1 512
fax.:+386 (0)1 512 13 62
mail: marketing@ognjisce.si