• Pokroviteljstvo gala koncerta Radia Ognjišče
  • Pokroviteljstvo Ritma srca
  • Mini počitnice v slovenskem zdravilišču
  • Pustna sobotna iskrica - pustni ples z dobrim namenom
  • Paket "Počitnice"

Mini (vikend) počitnice v slovenskem zdravilišču - običajno november

Mini (vikend) počitnice v slovenskem zdravilišču - običajno november

Radijske velike počitnice imajo že lepo tradicijo, med poslušalci in njihovimi prijatelji so krasno sprejete, običajno potujemo zunaj naših meja (200 in več poslušalcev oz. odvisno od kapacitet, ki so na voljo in zanimanja poslušalcev) …

Tu in tam se sliši vprašanje, zakaj ne organiziramo počitnic v Sloveniji in podpremo slovenskega gospodarstva. Tudi to je eden od razlogov – razpoložljive kapacitete in naši pogoji, ki jim ni enostavno ustreči; za veliko skupino ljudi rabimo dovolj veliko dvorano za druženje in sv. mašo, dovolj velik bazen, veliko jedilnico …

Ker nam je mar za slovensko gospodarstvo, ker radi raziskujemo svojo domovino oz. smo radi »doma«, se je pokazala potreba po mini počitnicah v enem od slovenskih zdravilišč. Z mini počitnicami smo začeli leta 2011, organiziramo jih v januarju, namenjene pa so vsem ljudem dobre volje vseh starosti. Mini-počitnice namreč niso naporne, vožnja je krajša, »mini počitnikarji« pa imajo vikend zase, v katerem lahko počno, kar jih je volja! Bolj aktivni se čez dan odpravijo v gore ali na sprehode, raziskujejo okolico, plavajo v bazenu, se družijo in imajo fletno. Z nami na mini počitnicah je kar nekaj mlajših družin, ker čez vikend nimajo službe. In po drugi strani tudi starejših, za katere so velike počitnice prenaporne, mini-počitnice pa prav nič oz. toliko, kot želijo sami! Za poslušalce in njihove prijatelje ob večerih pripravimo program (en večer pripravimo koncert presenečenja), v dopoldanskem času pa sv. mašo. Vmes? Prosto po Prešernu! :-) Te mini počitnice so pravi hit in prijavi se tudi po 400 in več poslušalcev.

Zaradi velikega zanimanja za mini počitnice smo poleti 2018 prvič pripravili tudi kratek vikend oddih "na podobno vižo" in zaradi dobre ponudbe in dogajanja so se tudi te lepo prijele - prijavi se cca. 150 poslušalcev, s katerimi preživimo vikend v termah.

Počitnikarji so veseli večernega programa, v katerega lahko vključimo tudi vaše predavanje (prosimo, da ne čisto strogo komercialne narave). Če ste čez vikend prisotni in se »pomešate« med počitnikarje, si vzamete dva dni zase »na off«, jim bo to veliko pomenilo, vi pa boste lahko (če boste želeli, seveda) spoznali, kdo so naši poslušalci … In videli, da so to zelo fejst, dobrovoljni ljudje in potrošniki, ki si jih vsak lahko le želi!

Doslej smo bili v Podčetrtku (Terme Olimia), na Bledu (Hotel Golf), v Kranjski gori (Hit Hotel), Moravcih (Terme 3000), Radencih, januarja 2020 pa v Bernardinu. Veseli smo, da lepo sodelujemo s Sava Hoteli, ki se vedno zelo potrudijo za to, da bi nam bilo lepo in so zares odlični poslovni partnerji!

Bi se nam pridružili?

  • časovni okvir: mini počitnice - novembra ali januarja, kratek oddih - julij ali avgust;

  • druženje ves vikend s približno 200 in več poslušalci, starostna skupina nad 50 let (tudi mlajši, družine, ker gre za vikend druženje in tudi starejši, za katere so velike počitnice prenaporne);

  • prednost domačega terena;

  • direkten nagovor, osebni stik, »delavnica«, svetovalnica …

  • predavanje, deljenje promocijskega gradiva, pozornosti, nagrade, imenovanje ob vabilu na počitnice + 500 sekund za oglase v ekskluzivi (vrednost: 1.000 €).

Cena paketa oz. prisotnosti na mini-počitnicah: 1.970 € + DDV.

<< Pojdi nazaj na vse ponudbe

tel.:+386 (0)1 512 1 512
fax.:+386 (0)1 512 13 62
mail: marketing@ognjisce.si